jó ha tudja
 
Csertán János
Csertán Fivérek
Csertán Gáztechnika

Csertán Fivérek

A 91-ben alapított Csertán Fivérek Bt. családi vállalkozásból lett városszerte ismert és szakmailag elismert cég, alapítójának, Csertán Jánosnak köszönhetően.

A rendszerváltást követő években a legelső magánvállalkozások egyike volt, amely a kezdetektől fogva a minőségi szolgáltatást tűzte ki célul. Ennek köszönhetően hamar kivívta az emberek bizalmát és megbecsülését, valamint a szakma tiszteletét.

91-től 93-ig a cég alapítója és vezetője egyedül építette a Bt. arculatát és hírnevét, majd 93-tól már ténylegesen, mint Fivérek működtek. A látványos fejlődést és növekedést a folyamatos szakmai képzéseknek és a városban elterjedt jó hírüknek köszönhették. A cég, jól megválasztott és irányított marketingje, a kiváló kapcsolatépítés és ápolás eredményeként több állami és önkormányzati intézménnyel, valamint sok pécsi vállalkozással kötött hosszútávú szerződést. Megbízhatóságával, profizmusával szemben a konkurencia nem, vagy alig tudta felvenni a versenyt.

Egyre több gyártó kereste meg szakszervizes-i szerződést ajánlva. Így többek között a Junkers, SVT-W, Siemens, Bosch, Fég.

A cég 12 éves fennállása után mint családi vállalkozás, értelmét vesztette. Alapítója a jól működő, megyeszerte hírnevet szerzett vállalkozást felszámolta és új céget alapított. Így vált a CSERTÁN GÁZTECHNIKA KFT. a Csertán Fivérek Bt. jogutódjává, örökölve minden szerződését és ügyfélkörét, akik továbbra is a megszokott minőséget és szakértelmet kapják, mert erre a név, azaz Csertán János, a garancia.


 

VEGAS99 D E S I G N

Főoldal